Tøj til store piger – klæd dig slankere

Tøj til store piger i moderigtige farverHar du kurver og former, som måske er lidt for frodige? Så er der heldigvis meget du kan gøre i valget af din påklædning. Her har vi samlet et par simple tips om tøj til store piger, der kan hjælpe dig til at vælge den rigtige overdel, underdel, jakke og kjole, der fremhæver dine gode sider og skjuler de mindre gode.

Tøj til store piger – vælg den rigtige overdel
Når du vælger overdel skal du lede efter lange toppe, for de får din overkrop til at se længere – og dermed slankere – ud. Du kan også vælge at kombinere med en figursyet jakke eller vest, der fremhæver din talje, så du får et flot og feminint look. Lag på lag med cardigan eller jakke over en top får dig også til at se slankere ud. Farvekombinationen på din bluse kan også få dig til at se slankere ud – vælg fx en bluse, der er lysere i midten (for og bag), men har mørke sider.

Tøj til store piger – vælg den rigtige underdel
Når du leder efter en slankende underdel, kan du med fordel lede efter ensfarvede – gerne mørke – bukser. Undgå store lommer på lårene og store mønstre i lyse nuancer, da de får dine lår til at se bredere ud. Undgå stumpebukser, da de ofte skærer lige hvor din læg er bredest og derfor fremhæver bredden i benet fremfor længden. Undgå også bukser med for meget vidde for neden, da de får dine ben til at se kortere ud end de er.

Tøj til store piger – vælg den rigtige jakke
Generelt er det en god idé at vælge en jakke i en mørk farve, da de mørke farver slanker. Gå gerne efter det simple look, da for mange lommer, pynt og dikkedarer giver fylde og får dig til at se større ud. Vælg enten en jakke, der er kort og stopper før numsen eller en jakke, der går helt ned over numsen. Hvis jakken stopper midt på numsen får du et lidt bastant udseende.

Tøj til store piger – vælg den rigtige kjole
Skal du se smuk og slank ud til en fest, er det på med en flot kjole, der slanker. Kjoler må gerne følge din krop og sidde til, men uden at sidde stramt. Det er også en god ide, hvis kjolen går ind i taljen – evt med et bælte – men undgå at kjolen får for meget vidde fra taljen og ned, da det igen giver for meget bredde. Hvis du har valgt en kjole med friske farver og mønstre, kan du kombinere den med en lille sort jakke eller cardigan, som får din overkrop til at se slankere ud.

Jackie Kollektionen – tøj til store piger
Jackie kollektionen er tøj til store piger med fyldige former. Jackie kollektionen kommer i størrelserne 46-52 og er målrettet dig, der ønsker en behagelig pasform, men samtidig vil fremhæve dine flotte, feminine kurver. Blandt produkterne finder du masser af gode basis ting, der altid er gode at have i garderoben. Eksempelvis en lang tank top, der får overkroppen til at syne længere, en lun cardigan, leggins med behagelig pasform og de populære Jackie Jeans med stretch, der giver dig et par behagelige tætsiddende bukser uden at der er noget der strammer. Køb Jackie og Tøj til store piger online.